Poddens försvarslösning

Bild till nyheten Poddens försvarslösning
Liverpool har skrapat ihop en poäng i Champions League och en i Premier League sedan Podden senast surrade om tillståndet i laget och det var såklart en del åsikter kring det kollektiva försvarsspelet som lades på bordet när veckans första, av två, avsnitt spelades in.

Det är alltså det första av två avsnitt denna veckan som nu är ute i etern och i den hektiska matchandet får man vara kvickfotad för att hänga med. 

Veckans första avsnitt tar utgångspunkt i problemen i de bakre regionerna där det dels diskuteras försvarsbesättning, men även mittfältets bidrag till det hela. Och ni kan räkna med att ett par spelare får sig en liten avhyvling. 

Podden tar också sikte mot cupmatchen mot Leicester och plockar upp ett par spelare som kan tänkas ge chansen i startelvan. 

Dra igång avsnittet i spelaren nedan eller följ oss i alla de kanaler där vi redan finns.

Ni kan prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer