Wilson fixade vinsten för U23

Bild till nyheten Wilson fixade vinsten för U23
Två mål i första halvlek från Harry Wilson gjorde att U23 säkrade ännu en vinst när man lyckades besegra West Ham under måndagskvällen. Liverpool's U23 har ännu inte tappat poäng i Premier League 2.

Neil Critchley’s lag åkte till Dagenham för att ro hem en femte ligaseger i rad - och som dem gjorde det! Trots avsaknaden av Danny Ings, Ben Woodburn och Marko Grujic, som alla är med i förberedelserna inför förstalagets match mot Leicester imorgon, lyckades laget ta en imponerande seger under måndagskvällen.

Det var en händelserik första halvlek där Liverpool tryckte på redan från minut ett och efter elva sekunder hade Ovie Ejaria en målchans som tvingade West Hams målvakt till en räddning.

Inte långt efter detta klev Harry Wilson fram och slog till två gånger inom loppet av de första 21 minuterna! Två viktiga mål som gjorde att laget kunde säkra ännu en vinst och en perfekt inledning av säsongen.

Nämnvärt är också att målvakten Kamil Grabara räddade en straff som gjorde att laget kunde behålla sin tvåmålsledning innan paus.

Herbie Kane och den pigge Rhian Brewster var båda nära att utöka ledningen i andra halvlek men West Ham's målvakt Nathan Trott gjorde två ypperliga räddningar och 2-0 stod sig. Harry Wilson kom också nära att fullända matchen med att göra ett hat-trick men även då stod Nathan Trott i vägen.

Men det spelade mindre roll när Liverpools ungdomar kunde säkra sin femte vinst i ligan och fortsätta sin perfekta ligaöppning. På fredag tar laget emot Tottenham på Anfield.

Liverpool: Grabara, Whelan, Phillips, Masterson, Johnston (Juanma), Virtue, Brannagan (Dhanda), Kane, Ejaria, Wilson, Brewster (Adekanye).

Oanvända avbytare:Kelleher, Jones.

Källa: liverpoolfc.com