Uppsnack inför "Skatorna"

Bild till nyheten Uppsnack inför "Skatorna"
LFC Podden är tillbaka med veckans andra avsnitt, för att hinna samla intrycken från matchen mot Spartak och blicka fram emot Liverpool tripp till Newcastle på söndag.

Eftersom matcherna duggar tätt får Poddpanelen hålla kontinuerlig låda och efter 714 missade chanser i Moskva blir det såklart en hel del snack om detta. 

Det var också första matchen från start från "Fab Four" tillsammans och det är såklart något att debattera kring huruvida det fungerade som önskat eller ej. 

Det blir också uppsnack inför matchen mot Newcastle och så påminner vi gärna om att man kan följa oss i våra sociala kanaler för chansen att vinna snygga tröjor från SamDodds inför varje ligamatch. 

Twitter
Facebook
Instagram

Men snurra igång veckans avsnitt i spelaren nedan och gör din röst hörd bland kommentarerna eller direkt på de sociala plattformarna med vad Du tycker inför matchen mot Newcastle och kring allt annat som diskuteras.

Glöm inte bort att ni kan prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.   


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer