Robbo: Min tid kommer

Bild till nyheten Robbo: Min tid kommer
Andy Robertson har bara fått starta tre matcher sedan övergången från Hull i somras. – Jag är inte här för att spela andrafiolen, säger skotten.

Den 23-årige vänsterbacken har svarat för starka insatser när han väl fått chansen (Crystal Palace, Burnley och ligacup-matchen mot Leicester) men tycks ändå vara Klopps andraval efter pånyttfödde Alberto Moreno.

– När du sitter där på bänken eller läktaren måste du fortsätta att tro att saker och ting kan förändra sig. Laget spelade suveränt mot Arsenal, men när du inte själv är med måste du ändå tänka att du hade kunnat prestera lika bra om du varit med i den truppen.

– Om du inte har det tänket är det ingen poäng att vara här, för då är du bara nöjd över att vara på bänken eller läktaren. Alla spelare vill givetvis spela, men managern har ett svårt jobb eftersom han bara kan plocka ut 11 till varje match.

– Men jag är inte här för att spela andrafiolen. Det ligger inte i min natur och kommer aldrig att göra det. 

"The Reds" har läckt in alltför många mål under säsongsupptakten och kritiseras hårt för defensiven.

– Jag anser att vi som grupp måste försvara oss bättre och jag kan vara en del av det. Mittfältarna och anfallarna måste hjälpa oss och då kommer vi att uppträda bättre som lag. 

– Hotet som vi utgör med vårt anfallsspel är skrämmande ibland. Klarar vi bara av att täppa igen bakåt så kommer vi att bli ett lag att räkna med, avslutar Robbo.

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer