Podden om mystiska val

Bild till nyheten Podden om mystiska val
LFC Podden är tillbaka med ännu ett avsnitt och grottar självfallet ner sig i händelserna på St James' Park och det trista faktum att det bara blev en seger på sju försök från det att vi kom tillbaka från förra landslagsuppehållet tills vi klev in i detta.

Inför matchen mot Newcastle var den stora snackisen att Daniel Sturridge fick förtroendet istället för Roberto Firmino och det råder delade meningar i poddstudion gällande det beslutet från Klopp. 

Vi pratar också om en nästan rekorddålig defensiv som fortsätter förbrylla, samtidigt som vi tar tempen på faktumet att allt fler börjar rikta sin kritik mot anfallet istället.

Vart brister det egentligen för LFC just nu?

VI tittar också till situationen för Alex Oxlade Chamberlain och försöker få rätsida vad meningen egentligen var till att vi spenderade nästan 400 miljoner för en spelare det inte verkar finnas någon som helst tanke kring vad han ska användas till. 

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt och ni drar igång det direkt i spelaren nedan!

Ni kan såklart också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.   


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer