Septett på skadelistan

Bild till nyheten Septett på skadelistan
Liverpool kan kan knappast beskyllas för att ha haft flax med skador denna höst. Igår kväll blev Gini Wijnaldum nummer sju på listan. – Phil, Adam, Sadio och Gini är några av ligans mest konstruktiva spelare så det är klart att det är tufft, säger Jürgen Klopp.

Managern får nog tänka till både en och tre gånger innan han ställer upp laget mot West Ham på London Arena på lördag kväll.

Av de sju på skadelistan är det bara Dejan Lovren (ljumske) som möjligen kan hinna tillfriskna. Philippe Coutinho (ljumske) uppges inte kunna spela till helgen.

– Så till vida att det inte sker något mirakel, konstaterar Klopp.

Men trots detta börjar det ändå se aningrn ljusare ut på skadefronten:

Direkt efter West Ham-matchen väntar årets sista landslagsuppehåll och därefter hoppas Klopp att såväl Sadio Mané (lår) och Adam Lallana (lår) kan vara aktuella för comeback till hemmamatchen mot Southampton den 18 november. 

Hur länge Gini Wijnaldum blir borta med ankelskadan han drabbades av mot Maribor igår kväll vet vi inte förrän han har undersökts ordentligt. 

– Vi såg när han fick en smäll och sedan svullnade foten upp. Det är inget bra tecken. Han måste röntgas.

Återstår gör målvakten Danny Ward (rygg) som troligen blir borta hela november månad. 

Nathaniel Clynes efterhängsna ryggskada, som han dragits med sedan i slutet av förra säsongen, tycks vara ett mysterium för klubbens medicinska team.

– Vi har inte en aning om när han kan tänkas vara tillbaka, avslutar Klopp.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer