– Jag är nära toppformen

Bild till nyheten – Jag är nära toppformen
Alberto Moreno har vid sidan av Mo Salah varit den stora sensationen i Liverpool under hösten.

Snacka om upp-och-nedvända världen!

Ifjol fick Moreno bara två ligamatcher från start och tappade platsen till James Milner. Allt tydde på att Klopp skulle göra sig kvitt honom i somras, speciellt efter köpet av Andy Robertson från Hull.

Liverpool nobbade till och med ett bud på £11M från Napoli.

Mot alla odds har spanjoren tagit tillbaka vänsterbackspositionen och spelat sensationellt bra i stort sett varje match.

– Jag är lyckligare nu när allt går bra. Jag skulle vilja säga att jag har haft en ok säsong så här långt, kanske den bästa i min karriär.

– Jag är inte långt ifrån min toppnivå nu, men det har inte kommit av sig självt. Det handlar om hårt arbete. Du måste offra dig för att hjälpa laget och jag jobbade stenhårt under försäsongen och kämpade för att komma tillbaka. Allt jag ville var att stanna här i Liverpool, en av världens bästa klubbar.

– Jag lever för Liverpool. Jag älskar Liverpool. Jag vill alltid vinna när jag tar på mig tröjan.

Om ett par veckor, den 21 november närmare bestämt, återvänder Alberto Moreno till hemstaden Sevilla för att möta sin gamla klubb i en mycket viktig Champions League-match. 

För första gången på nio år kan "The Reds" säkra en slutspelsplats – om de vinner.

– Det blir speciellt om jag blir uttagen. Många från min familj och många vänner kommer att sitta på läktaren. Vi reser dit för attt vinna och jag kommer att kämpa för att vi ska vinna.

I går slog Moreno inlägget till Daniel Sturridges 3-0-mål mot Maribor och det innebär att han slåss i toppen av assistligan i Champions League.

– När du som försvarare kan bidra med en målgivande passning är det något som gör mig lycklig. Det är ett bevis på att du hjälper laget och gör det bra som en del av laget.

Källa: Daily Mirror


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer