Poddens Tysklandspecial

Bild till nyheten Poddens Tysklandspecial
​LFC Podden är tillbaka och i detta avsnitt har man bjudit in tysklandsexperten Keven Bader för att prata Klopp, Can, Keita, Origi och mycket mer!

Liverpool tog en härlig seger i Champions League när Maribor besegrades med 3-0 och till helgen väntar bortamatch mot West Ham i London.

Detta får såklart sin beskärda del av detta extra långa avsnitt, men det är sedan fullt fokus på all den tyska influens som numera råder i Liverpool.

Vad säger tyskarna om Klopp egentligen? Från att ha varit landets kanske främste manager under framfarten med Dortmund, till hur hans status rankas idag.

Och vad är skillnaden mellan projekten i just Dortmund och Liverpool?

Dessutom pratar vi Emre Cans utgående kontrakt (som efter inspelning fick en extra touch av att flera journalister menar att han är förlorad för Liverpool), hans status i Tyskland, kaptensmaterialet och mycket mer. 

Det blir även Naby Keita, Divock Origi och såklart vad vi tror om helgens match.

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Dra igång avsnittet i spelaren nedan och lyssna redan idag!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer