Mané aktuell mot Hammers

Bild till nyheten Mané aktuell mot Hammers
Senegalesen kan bli aktuell för en bänkplats mot West Ham i morgon! Jürgen Klopp snackade också om övriga skadeläget – inklusive Clynes bakslag och Cans kontraktsstrul.

Kort sammanfattning: 

Om skadeläget

– Philippe Coutinho är inte tillgänglig. Med övriga måste vi vänta och se, men det kommer att vara nära (managern syftar här på Dejan Lovren).

– Med Wijnaldum vet jag inte, han har smärtor.

– Sadio Mané tränade med laget igår och såg väldigt bra ut. Det såg ut som han var klar för att kunna spela 20-25 minuter, men vi får se hur han reagerar.

– Daniel Sturridge är tillgänglig och ser bra ut. Han påverkar alltid matcherna, oavsett om han startar eller kommer in. Han är 100 procent frisk.

– Adam Lallana är tillbaka i full träning nästa vecka och vi hoppas att han är klar efter landslagsuppehållet.

Om Emre Cans kontraktssituation

– Vårt jobb är att göra denna klubb så attraktiv och spännande som möjligt för spelarna. Det är inte något nytt. Han kan också signera ett nytt kontrakt i maj. Så länge Emre inte ger mig något som tyder på att hans tankar är någon annanstans så är det okej.

Om Mané och Senegals VM-kval

– Vi försöker få kontakt med deras fotbollsförbud. Om han är 100 procent frisk? Det är något annat. Han måste resa dit. Om Senegal får poängen de behöver från den första matchen så är det ideella att han inte behöver spela den andra matchen.

– Om Sadio kan spela är det bra för då kan han skaffa sig lite rytm. Faran för skada finns alltid, även på träning. Jag har inga problem med att våra spelare spelar landslagsfotboll. Vi måste bara veta allt innan.

Om Morenos landslagsuttagning (första gången på tre år)

– Det är ganska tufft att få en plats i Spaniens landslagstrupp. De har inte så många svagheter!

Om att Oxlade-Chamberlain och Sturridge uteslöts från engelska truppen

– Om Gareth Southgate hade sett våra sista matcher skulle han ta tagit ut allihop.

Om problemen med straffar (fyra missade)

– Vi måste snacka om det lite till. Kanske ska vi låta frågan stå öppen.

Jürgen Klopp vill inte avslöja vem som tar straffen om Liverpool skulle få en på London Stadium mot West Ham – och han hävdar att James Milners straff i onsdags var bra men att Maribormålvakten gjorde en fenomenal räddning.

Om Clynes ryggskada

– Det ser inte bra ut. Han har haft ett bakslag i rehabiliteringen. Vi jobbar med det och han har träffat specialister över hela världen. Han måste få tid.

– När du blir äldre inser du att ryggen inte är den starkaste delen av kroppen. Det såg bra ut, men nu ser det inte bra ut längre. Så är det med ryggskador. Det är inget stort problem, men det tar tid.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer