Champions League-finalen 2005 beskrivs av de flesta Liverpoolsupportrar som "Miraklet i Istanbul". Trots underläge med hela 0-3 mot AC Milan efter 45 minuter lyckades Liverpool vända, vinna och med det också säkra sin femte Champions League-pokal. 

Denna specialdesignade poster anspelar på kvällen då Liverpool "won it five times" och pryds av Atatürk Stadion i Istanbul, där finalen spelades, samt resultattavlan med målskyttarna som var med och skrev historia. 

Postern är tryckt på 180 grams kvalitetspapper och är framtagen i samarbete mellan LFC Podden och SverigeMotiv.se - och kommer endast att säljas i en begränsad upplaga av 200 stycken, där varje poster blir individuellt och exklusivt numrerad.

Glömde du Fars Dag-presenten har du en perfekt gåva att släntra in med under veckan och annars kan du vara proaktiv i julklappsshoppingen eller skämma bort dig själv!

Om du dessutom vid utcheckning i kassan uppger Liverpool50 i rutan för "Meddelande till SverigeMotiv.se" så går 50 kr per tavla direkt tillbaka till Supporterklubben. Vilket blir pengar som kan användas för att göra er upplevelse ännu bättre här på sajten. Win-win, helt enkelt!

Vänta inte, utan surfa direkt vidare till KÖPSIDAN!