Lokaltidningen Echo rapporterar att spelarna återvänder till Melwood idag för att börja samla kraft och energi inför ett synnerligen intensivt spelschema med 13 matcher på 6 veckor.

Det gäller först och främst de som fick semester förra veckan; Salah, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Alexander-Arnold, Klavan, Matip, Karius och Milner.

Under dagens lopp återvänder också Sadio Mané från Afrika, vars nygamla lårskada ska undersökas av det medicinska teamet.

Jordan Henderson, som missade bortamatchen mot West Ham och landskamperna mot Japan och Brasilien på grund av en lårskada, kan förhoppningsvis bli återställd under veckan.

En match bakom "lyckta dörrar" ska också arrangeras i veckan för att främst Adam Lallana ska få matchträning efter att ha varit borta i fyra månader med en lårskada.

Övriga spelare; Coutinho, Firmino, Moreno, Can, Mignolet, Wijnaldum och England-duon Gomez och Solanke återvänder till Melwood på onsdag. I morgon återvänder också Lovren som hjälpte Kroatien till VM i Ryssland i går kväll.

Nästa match är Liverpool–Southampton lördag den 18 november, med avspark kl 16.