King of Wembley

Bild till nyheten King of Wembley
Elva Liverpoolspelare landslagslirade igår kväll och på nationalarenan Wembley blev Joe Gomez utsedd till Man of the Match!

I fredags fick 20-årige Joe Gomez sin landslagsdebut mot Tyskland då han hoppade in i den 24:e minuten och var med om att hålla nollan mot de regerande världsmästarna.

I går stod Brasilien för motståndet och denna gång fick Gomez starta i trebackslinjen och höll stjärntrion Neymar, Gabriel Jesus och Philippe Coutinho i schack. För andra matchen i rad spelade England 0-0 på nationalarenan.

Joe Gomez var helt enkelt lysande i mittförsvaret och blev också utsedd till planens bäste spelare!

Coutinho hade mycket boll och en riktigt hyfsad chans, men byttes ut i den 68:e minuten.

Roberto Firmino kom in den sista kvarten utan att synas nämnvärt.

Dominic Solanke fick också sin landslagsdebut för England då han hoppade in en kvart från slutet. Solanke var dessutom involverad i en hel del. Bland annat vann han en frispark i en hygglig position och kunde själv ha gjort mål då han fick en bra chans vid den bortre stolpen, men förstatouchen var för dålig.

* Firmino i närkamp med lagkamraten och landslagsdebutanten Dominic Solanke.

* * * * *

Alberto Moreno hoppade in i andra halvlek istället för Jordi Alba när när Spanien och Ryssland spelade 3-3 i St Petersburg. Det var Morenos fjärde A-landskamp och den första sedan han kom till Liverpool 2014.

* * * * *

Simon Mignolet firade sin 20:e landskamp genom att hålla nollan då Belgien besegrade Japan med 1-0 i en vänskapslandskamp. Lukaku gjorde matchens enda mål i 72:a minuten. Han ersattes av Divock Origi två minuter senare.

* * * * *

Emre Can spelade 83 minuter som högerback när Tyskland kryssade 2-2 mot Frankrike i Köln.

* * * * *

Danny Ward vaktade buren hela matchen när Wales fick 1-1 hemma mot VM-klara Panama. Ben Woodburn fick 71 minuter på planen.

* * * * *

Harry Wilson startade för Wales U21 i kvalmatchen mot Rumänien. Matchen slutade 0-0.