Klopp sugen på revansch

Bild till nyheten Klopp sugen på revansch
Jürgen Klopp har haft det svårt mot Southampton. Han har nämligen inte besegrat laget från sydkusten på sina sex försök. Nu vill Klopp bryta den negativa trenden.

Southampton höll nollan mot Liverpool hela fyra gånger under förra säsongen. Det var två mållösa matcher i ligaspelet och Liverpool lyckades inte heller göra mål på Southampton i två ligacupsemifinaler. James Milner missade en straff i mötet på Anfield i våras. Detta är något som Jürgen Klopp blev påmind om på dagens presskonferens

- Jag kommer ihåg straffmissen i våras. Vi kan inte tänka på det som har hänt, utan måste blicka framåt, säger Klopp

- Både vi och dem har gemonått en del förändringar sedan senaste mötet. Vi har nästan en skadefri trupp, men truppen har inte tränat så mycket ihop på grund av landslagsuppehållet. Trots detta anser jag att vi är väl förbereda inför lördagens match.

- Vi är revanschsugna.

Jürgen Klopp anser att truppen har tillräckligt med kvalitet för att klara av det hektiska spelschemat som väntar. Speciellt nu när en del spelare är tillbaka från skador.

- Detta är goda nyheter för oss. Jag tvekar inte på att kvalitet i truppen finns, men vi behöver alla spelarna under en tid framöver., säger Klopp.

- Southampton ligger på fjärde plats i ligan vad gäller bollinnehav. De kanske inte har blivit så många poäng av det, men det tyder på att de är duktiga på behandla bollen. Det är upp till oss att hindra dem från att kontrollera bollinnehavet.

Källa: Liverpool Echo


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer