– Jag är villig att vänta

Bild till nyheten – Jag är villig att vänta
Anfallaren Dominic Solanke är nöjd med tillvaron, trots att han fått lite speltid i Liverpooltröjan efter övergången från Chelsea.

Tio matcher har Solanke noterat sig för under hösten, men bara en från start. 

Men 20-åringen är villig att vänta.

– I en storklubb som Liverpool konkurrerar du med många bra spelare och det kan vara tufft att komma före dem i kön. Det enda du kan göra är att fortsätta att jobba hårt och spela din roll i laget, säger han.

– I fotboll kan saker och ting förändra sig snabbt, som vi sett med många spelare. Någon kan bli skadad och du kan gå från att vara långt ner till högt upp väldigt fort. När möjligheten dyker upp är det bara se till att ta vara på den.

Solanke är nöjd med att finnas med i diskussionen och kommer oftast med i Klopps 18-mannatrupper.

– Övergången har varit smärtfri för mig. Alla har fått mig att känna mig välkommen. Det är en fin klubb och alla ser fram emot vad vi kan uppnå den här säsongen.

– Vi har haft en bra start. Vi kör på i Premier League och förhoppningsvis kan vi ta oss vidare till Champions League också.

Solanke fick debuterade lite överraskande i A-landslaget mot Brasilien på Wembley häromveckan och har en chans att komma med i Gareth Southgates VM-trupp i Ryssland.

– Det är alltid bra att tänka så, men jag tar saker och ting som de kommer. Det är långt till VM och jag måste leva i nuet. Det är bara november och jag har mycket att fokusera på.

Källa: Echo


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer