FSport: Segerintervju med Seve

Bild till nyheten FSport: Segerintervju med Seve
Stort grattis Seve för vinsterna mot Pelle i spelpaketen Sevilla-Liverpool och Liverpool-Chelsea förra veckan. FSport har fått en intervju med segraren.

Nicket Seve kammade alltså hem matchtröjan förra tisdagen och den snygga LFC-väskan i lördags.

FSport: Grattis igen, Seve! Vilket nummer och namn kommer du att välja på din matchtröja och varför?

– Jag kommer välja nummer ”21” med namnet "Severinsson". Tröjan är till min fru så det är kort och gott hon som valt både nummer och namn. Vad gör man inte för kärleken? ;)

FSport: Väldigt spännande att följa Champions League paketet med Liverpool, när kände du att segern var din?

– Jag har varit nära och vinna både priser och pengar förut men fallit på målsnöret, så även denna gång satt jag på nålarna hela vägen fram till alla tre domarna hade blåst i pipan.

FSport: Du satsade på ett mixat lag men hade Firmino som kapten. Hur tänkte du?

– Jag gick lite på känsla som jag brukar. Men det är svårt att inte ha med spelare från Liverpool i laget och eftersom Salah producerat fantastiska mål tidigare upplevde jag att det var Firminos tid. Dessutom brukar han få spela hela matcherna vilket genererar i lite fler poäng.

FSport: Hur länge har du fsportat?

– Så fort jag hörde talas om Fsport via LFC.nu så jag har varit fast. Tror att jag varit med från tidig begynnelse men jag kan ha fel.

FSport: Hur tänker du när du väljer ihop ett lag?

– Jag försöker först välja en anfallare (vilken en alltid är Liverpoolspelare). Sedan väljer jag spelare som jag misstänker kommer få spela hela matcherna. Mittbackar i försvaret till exempel. På mittfältet brukar jag välja spelare som både får spela hela matcherna enligt statistiken och som inte har för vana att dra på sig kort.

FSport: Har du provat olika strategier?

– Jag har provat både Autofyll och att välja själv. Jag har testat mellan att välja båda dyra spelare och billiga. Men det känns som jag hittat ett sätt att matcha laget som leder till bra resultat.

FSport: Hur tänker du kring lagets budget?

– Enligt min erfarenhet brukar det löna sig att använda sig av dyra spelare när matcherna är öppna på förhand och där det väntas många mål. Men i matcher med defensiva uppställningar och målsnål statistik kan det vara gynnsamt att satsa på lite billigare spelare för att få "tillbaka" poäng redan innan matcherna har börjat.

FSport: Hur väljer du dina kaptener?

– Jag hoppas alltid på målrika matcher och väljer nästan alltid en anfallare som kapten. På senare tid har jag sedan valt en försvarare (mittback) som vice kapten, främst för garantin att få en spelare som är med hela matchen. Dessutom finns det försvarare som gör en del mål på hörnor och offensiva frisparkar, dessa genererar höga poäng.

FSport: Ungefär hur lång tid lägger du ner för att välja ett lag?

– Det brukar landa på ungefär 5-10 minuter. Det beror på hur många matcher som spelet gäller, är det endast en match kan det gå lite snabbare.

FSport: Vilken turneringsform gillar du bäst och varför?

– DoubleUp är lite av en favorit. Där känns det lättare att vinna med tanke på att nästan hälften av alla deltagare blir vinnare. Mitt hjärta är inte riktigt starkt nog att tävla på de allra högsta nivåerna, än.

FSport: Vet du vad vår funktion Player Start Guarantee innebär?

– Om jag förstått rätt innebär det att även om en vald spelare inte blir uttagen i startelvan ersätts den spelaren med en spelare som startar, på så sätt behöver man aldrig oroa sig för att gå miste om poäng.

FSport: Följer du dina spel LIVE och vad tycker du om LIVE känslan?

– Jag följer nästan alltid alla spel LIVE. Ibland slukas batteritiden under matcherna när jag hela tiden sneglar på uppdateringarna för att se hur det för mitt lag.

FSport: Har du provat våra appar?

– Fsport-appen laddade jag ner omedelbart. Den är helt klart att rekommendera. Den är smidig och enkel att använda. Plus att man kan följa spelen LIVE vart man än befinner sig!

FSport: Vad kan vi på FSport göra bättre?

– Vet att det finns ett önskemål att göra det smidigare att kunna ta ut sina vunna pengar, vet inte om det är på gång. Det skulle underlätta.

FSport: Vad är bäst och roligast med Fsport?

– Det känns på något sätt som att man tillhör en intim familj. Jag upplever att det är vanliga människor som vill satsa och ha kul där alla gör misstag i bland och förhoppningsvis alla vinner ibland!

Registrera dig för FSport här: https://aff.fsport.net/aff/lfc/?

Inlagt av:


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer