Matip missar Brighton

Bild till nyheten Matip missar Brighton
Joel Matip ser ut att missa morgondagens match mot Brighton. Detta och mer pratade Klopp om under dagens presskonferens. Klicka för videoklipp och sammanfattning.

Kort sammanfattning:

Klopp om Hughes påstående att Atkinson inte borde få döma i helgen: 

– Jag förstår varför han var arg. Det var första gången denna säsongen vi hade tur i ett domslut. Jag har kollat på det i efterhand och om Simon hade fått rött kort hade vi haft åsikter.

Om Salah: 

– Jag är en väldigt positiv person men jag är bara intresserad i nästa match. Mo är i bra form och förhoppningsvis kommer han fortsätta vara i bra form.

Om jämförelsen mellan Salah och Suarez:

– Jag respekterar Suarez mycket. En Liverpool-legend men ingen Liverpoolspelare längre. Jag måste inte jämföra spelare, det intresserar inte mig.

Om Brighton: 

– Klubbar som vi inte har mött förr försöker jag få reda på mer om. Jag har kollat på videon om The Brighton Kop, det är coolt. Vi kommer nu. De är inte bara ett kontrings-lag eller ett långbolls-lag. Det har snabba yttrar och skickliga spelare. De har haft några bra resultat.

Om rotation:

– Den medicinska staben ger mig info och jag måste acceptera det. Först måste jag veta vem som är skadefri och sen ta ut laget. Spelarna måste visa mig varje dag hur mycket de vill spela, sen spelar det roll vilka vi möter.

Om skadesituationen: 

– Joel Matip kände en muskelskada efter matchen mot Stoke och det ser ut som om han missar Brighton. Adam Lallana bygger upp sig efter sin senaste skada. Ragnar Klavan är förhoppningsvis inte sjuk längre. Vi har inte så många alternativ i försvaret. Vi tar det slutgiltiga beslutet efter dagens träning.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer