Podden om "Fab Four"

Bild till nyheten Podden om "Fab Four"
LFC Podden är tillbaka efter den underbart SJUka segern mot Spartak Moskva och det sjungs hyllningskör till THE FAB FOUR samtidigt som man blickar fram emot söndagens derby!

Efter en andra 7-0-seger i säsongens Champions League-gruppspel kan poddpanel andas ut och konstatera att det blir ett efterlängtat slutspel och det är såklart klang och jubel efter showen vi bjöds på i onsdags. 

"The Fab Four" hyllas och man konstaterar att man ibland faktiskt måste berömma Liverpool ordentligt - och inte bara prata om "svaga motstånd". 

Det skräds heller inte på orden om vår framtid i turneringen och man kan till och med höra någon påstå att vi är en dark horse... 

På söndag väntar dessutom Everton på Anfield och självfallet får ni det hetaste uppsnacket inför det!

Via Twitter kör Podden denna veckan också en tipstävling där man kan vinna årets matchtröja via SamDodds.com. Så missa inte chansen att delta där!

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer