Under flera lyckosamma år har vi totalt samlat in flera hundra tusen kronor till utsatta människor som kämpar i tuffa förutsättningar. 

Det har handlat om allt ifrån barns rätt till rent vatten, till att barn i krig ska få chansen att gå i skolan. Liverpoolfansen har varit bland de absolut mest aktiva i Sverige. Något vi ska vara stolta över!

Årets tema handlar om att barn inte är till salu, då det fortfarande bedrivs omfattande människohandel på flera platser i världen. Något vi alla gemensamt kan hjälpa till att åtminstone bekämpa så gott det går. 

Via länken nedan kan du fortfarande skänka ditt bidrag och dessutom sätta en liten fjäder i hatten hos Supporterklubben då vi med gemensam styrka kan visa hur röda bröder och systrar kan enas kring viktigare saker än fotboll - och markera vilken fantastisk supporterklubb vi faktiskt är. 

Totalt har vår bössa inbringat över 70.000 kronor och totalt har engagemang i Liverpools namn samlat ihop över 78.000. Bara slagna i "Fanskampen" av AIK (ca 95.000 i skrivande stund) och Östersund, där dock lagets och stadens starke man, Daniel Kindberg, bidragit med en stor privat summa. 

Musikhjälpen 2017 är nu avslutad i form av sin livesändning i radio och TV men kampen för att barn inte ska vara till salu fortsätter. Året ut, till midnatt 31/12, kan man fortsätta att engagera sig och donera via våran bössa. Kanske kan ni skippa en betydelselös julklapp och ge fler barn chansen till ett värdigt liv istället? 

Fortsätt också att dela länken i era sociala kanaler, så som Facebook, Instagram och Twitter. Men ta också med er bilden och summan på vad ni redan dragit in. Insatsen och gensvaret från er ALLA har varit fantastiskt. Det är bara att lyfta på den berömda hatten. 

Länken till bössan hittar ni HÄR!

Vill ni kopiera den och sprida vidare kan ni använda länken nedan:
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/liverpool-...