Podden Awards 2017

Bild till nyheten Podden Awards 2017
Kalenderåret 2017 har nått sitt slut och självfallet är LFC Podden inte sämre än att summera alla de toppar och dalar som Liverpool - i vanlig ordning - tagit oss, och sig själva, igenom.

Med allt i från kategorier som "Årets Mål", "Årets Ögonblick" och "Årets Negativa Överraskning" förstår ni att det är upplagt för att blanda högt med lågt och både ris och ros. 

Vi minns spelare, matcher och ögonblick för kalenderåret 2017 och det är ett potpurri av härliga minnen som flashar förbi. 

Och framförallt så knyter vi såklart ihop säcken genom att utse ÅRETS SPELARE 2017. 

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se. Och det funkar att lyssna på när som helst, då vi inte diskuterar några specifika matcher eller - i övrigt - aktuella händelser.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer