– Klart jag tänker på min framtid

Bild till nyheten – Klart jag tänker på min framtid
Simon Mignolet är inte helt nöjd med att ha fått nöta bänk i matcherna mot Everton och City. Nu har belgaren börjat fundera över sin framtid på Anfield.

I både FA-cup matchen mot Everton och i stormötet med City i ligan blev Mignolet petad av Karius. Och efter Klopps uttalande om att tysken nu kan få chansen att etablera sig som förstemålvakt har Mignolet börjat tveka på sin framtid i Liverpool.

Den snart 30-årige Mings berättar i en intervju med Echon om samtalen med Klopp och om de påstådda uppgifterna om att han haft något otalt med honom.

– Jag har också hört dessa rykten men det stämmer absolut inte. Där emot hade jag ett samtal med Klopp efter matchen mot Burnley för ca tio dagar sedan. Han förklarade då hur han såg på målvaktssituationen och det är ingen bra situation för en målvakt. Menar Mings

Efter matchen mot Arsenal där Mignolet stod för ett tveksamt ingripande på Xhakas skott skall Klopp ha förklarat hur han ser på målvaktssituationen framöver och efter matchen mot City var Klopp tydlig med att Karius ska få chansen att etablera sig igen.

– Klopp berättade ärligt och personligt i vårt samtal hur han såg på situationen och när vi då skulle möta Everton efter ett längre uppehåll hade jag en aning om vad som väntade.

Klopp valde som bekant då att peta Mings och satsa på Karius i både FA-cup matchen och nu senast i 4-3 segern över City.

– Självklart är jag inte helt nöjd med situationen men jag respekterar alltid tränarens beslut samtidigt som jag vet vart vi står och min situation nu har blivit mycket tydligare.

– Jag försöker alltid behålla lugnet och inte uttala mig, jag brukar bara köra ner huvudet och komma tillbaka starkare i sådana här situationer. Men självklart har jag börjat tänka på min framtid, jag fyller snart 30 och vi har ett VM till sommaren. Situationen som uppstått nu får inte ta för lång tid då jag känner att jag inte kan förlora mycket mer tid.

Mings har varit självskriven i den Belgiska truppen under många år och är uttalad tvåa bakom Courtois men om speltiden fortsatt uteblir kan han tappa sin plats.

– Jag vet att Martinez (Belgiens förbundskapten) har mycket förtroende för mig och i senaste matchen mot Japan gjorde jag en bra match, men att få spela regelbundet i mitt klubblag är alltid jätteviktigt. Avslutar Simon Mignolet.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer