LFC Podden efter Svansjukan

Bild till nyheten LFC Podden efter Svansjukan
​LFC Podden är tillbaka och bjuder på en gratis terapitimme (plus tillägg) efter den tunga förlusten i Wales under måndagen.

Liverpool kom med uppumpat bröst till Swansea, efter den fantastiska segern mot City, men föll platt när walesarna valde att krympa ytor ”likt Londons gator för en Formel 1-bil” under 90 långa minuter.

Veckans podd gästas av Fotbollsmagasinet Offside’s chefredaktör Anders Bengtsson och det blir en djup diskussion om Liverpool förmåga att blanda högt och lågt – och vad grunden är till detta.

Det blir ett snack om mentalitet, Klopp approach till matcher som dessa och om truppen är stark nog att konkurrera på tre fronter utan att man förstärker det man sålt bort i och med försäljningen av Coutinho. 

Bjuder Anders Bengtsson rentav på en liten transferbomb i slutet också?

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer