Lånekollen: Origi nätade

Bild till nyheten Lånekollen: Origi nätade
Divock Origi räddade en pinne för Wolfsburg i Bundesliga. Daniel Sturridge fick sin första start för West Bromwich.

Belgaren Origi curlade snyggt in bollen från 25 meter när han gav Wolfsburg ledningen i första halvlek, men Mario Gomez kvitterade för Stuttgart efter en timmes spel. 1-1 blev också slutresultatet.

Daniel Sturridge spelade74 minuter – hans första start för "Baggies" – i 2-3-förlusten hemma mot Southampton. Ännu inga mål från anfallarens sida.

* * * * *

Marko Grujic hade en skön eftermiddag med Cardiff som krossade Leeds med 4-1 på Elland Road. Cardiff jagar en play off-plats i Championship.

* * * * *

Harry Wilson debuterade för Hull City i samma division med ett inhopp borta mot Preston, när 20 minuter återstod. Han kunde dock inte förhindra hemmalagets 2-1-seger på Deepdale.

* * * * *

Mer Championship:

Sunderlands Ovie Ejaria och Bristol Citys Ryan Kent fick båda 90 minuter i kroppen, men torskade mot Ipswich respektive Bolton. Speciellt Kent har fått fina betyg för "The Robins" de senaste veckorna.

Jon Flanagan satt för övrigt på bänken för Bolton utan att få komma in.

* * * * *

Avslutningsvis:

Connor Randall startade för skotska Hearts i 1-0-segern över St Johnstone, medan Pedro Chirivella och Taiwo Awoniyi båda fanns på den förlorande sidan för holländska Willem II och belgiska Royal Excel Mouscron.