Trea efter Chelseas kollaps

Bild till nyheten Trea efter Chelseas kollaps
Liverpool ligger kvar som tabelltrea sedan Chelsea åkt på en ny sensationell snyting.

Watford vann, helt rättvist, med hela 4-1 på måndagskvällen sedan Chelsea tvingats spela en timme med 10 man sedan Bakayoko blivit utvisad.

Efter Eden Hazards kvittering åtta minuter från visslan anade man ändå att gästerna skulle kunna knipa en poäng, men sedan kollapsade Contes manskap fullständigt

Daryl Janmaat, Barcelona-lånet Gerard Deulofeu och Roberto Pereyra fastställde slutresultatet till 4-1, sedan Troy Deeney hade nätat på straff i första halvlek.

Därmed behåller alltså LFC tredjeplatsen efter 26 omgångar, en poäng bättre än Chelsea och fem plusmål.

Avståndet till tvåan Man United är fem poäng.

Tottenham är femma, två poäng bakom Liverpool. Därefter följer Arsenal som är sex poäng efter.

Chelsea har nu förlorat två ligamatcher i rad efter 0-3-förlusten mot Bournemouth hemma på Stamford Bridge i onsdags. Veckan före det förlorade man även Ligacupsemifinalen mot Arsenal.

Antionio Contes framtid som manager ser ut att hänga på en skör tråd.