Podden om VAR, Karius & Salah!

Bild till nyheten Podden om VAR, Karius & Salah!
LFC Podden var tillbaka i början av veckan med ett fullsprakat avsnitt efter den galna matchen mot Spurs i söndags. Och framförallt försöker man reda ut var domarteamet egentligen sysslade med.

"Det var det sämsta man sett", konstaterades ganska tidigt i alla fall. 

Två tappade ledningar och ändå är citatet ovan inte ens riktat mot det egna laget, alltså... eller Klopp för den delen. Då förstår ni vad Podden tyckte om domare Moss och hans odågor till kollegor som fick härja fritt på Anfield.

Det pratas mycket om alla domslut, domarskapet generellt och om det är dags att implementera VAR till 100% nu. 

Dessutom om Liverpool approach till matchen, mittfältets ork, Klopps svaga fingerspitz och Mohamed Salahs underbara briljans. Hur bra rankar han bland de bästa i världen?

Sen hyllas alltid den som hyllas bör och denna veckan var det tid för Loris Karius att stå i strålkastarljuset. Efter en mycket fin insats på Anfield. 

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se. Där ni fortfarande kan lägga vantarna på den riktigt snygga Istanbultavlan.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer