Stämningen på The Auld Dub Pub var på topp från början till slut. Kort efter att dörrarna slogs upp till eventet fylldes stället med förväntansfulla LFC-supportrar som kommit för att lyssna på TAW-gänget.

 Och inte blev det sämre när kvällens huvudpersoner tog sig tid att mingla med gästerna inför showen.

När Neil Atkinson intog scenen och presenterade TAW-medlemmarna en efter en steg jublet till rungande applåder. Och när alla intagit sina platser bjöd Neil, Gareth, John, Craig och Mike på en professionell men avslappnad och humoristisk liveshow där deras tankar och åsikter kring Liverpool Football Club diskuterades. 

Kvällens gäster fick även möjlighet att göra Q&A med TAW som resulterade i många skratt och stor glädje.

Efter showen tog alla i TAW sig tid att prata med gästerna, dricka en och annan öl samt ge en intressant och uppskattad intervju med supporterklubbens utsände, tillika en av medlemmarna i vår egen LFC Podden.

TAW-gänget beskrev själva kvällen som succé och hyllade både The Auld Dub Pub och alla som kommit för att lyssna på dem. De gjorde det klart att om möjligheten dyker upp igen, så återvänder de gärna till Sverige för fler shower och ännu mer härligt snack med svenska LFC-supportrar i framtiden.

Kristian Andersson

Inlagt av: