Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

lördag 19 jan 16:00

Podden om Saints & Porto

Bild till nyheten


LFC Podden är tillbaka och snackar såklart ner den kontrollerade segern på St Mary's innan man sätter tänderna i veckans stora godbit; CL-åttondelen mot Porto.

När konkurrenterna tappade poäng, då slog Liverpool till och tog vara på chansen. Med Van Dijk tillbaka på välkänd mark, besegrade Liverpool Southampton med en komfortabel seger. 

Panelen diskuterar det nya radarparet längst fram, matchvinnande räddningar från Karius och så tar man pulsen på hur Klopps första 95 matcher står sig mot tidigare Liverpool-tränare? 

Sen är det som sagt också ett härligt omtag om det som komma skall på onsdag, när Liverpool reser till Portugal för match på Estadio Dragao mot blåvitarandiga, Porto.

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se. Som nu också fått upp sin avdelning för Fotbolls VM 2018. Missa inte att ta en titt på det redan nu!

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook

Bannerbild