Otroligt facit i orange

Bild till nyheten Otroligt facit i orange
Liverpool öser in mål när de lirar i brandgult.

Det är måhända inte det snyggaste New Balance har tillverkat, men det råder ingen tvekan om att "The Reds" trivs i orange.

Laget har gjort fyra mål i snitt per match i tredjestället och Mo Salah gör mål så fort han drar på sig den brandgula dressen.

Med tanke på att Porto spelar i blått och vitt, var det lite överraskande att spelarna kom ut i orange. Men med tanke på resultaten – fem segrar och en oavgjord – så kanske laget ska fortsätta med samma ställ!

Dressen användes första gången i höstas borta mot NK Maribor i Champions League, då Liverpool vann med 7-0 efter mål av Firmino (2), Salah (2), Coutinho, Oxlade-Chamberlain och Alexander-Arnold.

I andra matchen blev det 4-1-seger borta mot West Ham på London Stadium. Målskyttar: Salah (2), Matip och Oxlade-Chamberlain.

Mötet mot Arsenal på Emirates är den enda gången som Liverpool inte vunnit i orange. Gästerna slarvade mer eller mindre bort segern i 3-3-matchen, där målen tillverkades av Coutinho, Salah och Firmino.

Så sent som i söndags användes dressen igen, då Liverpool vann med 2-0 borta mot Southampton sedan Firmino och Salah hittat nätmaskorna.

Och så igår då – 5-0 borta mot Porto. Mané svarade för sitt första hattrick och även Salah och Firmino hamnade i målprotokollet.

Facit: 5 4 1 0 21-4 +17

Kanske är det orange som är grejen?

Källa: liverpool.no


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer