Tar sats mot 40

Bild till nyheten Tar sats mot 40
30 mål. 9 assist. Men tro inte att Mo Salah nöjer sig med det.

Glad och avslappnad ställde egyptiern upp på en intervju för Liverpoolfc.com under träningslägret i Marbella. 

– Det är en fin känsla att ha gjort 30 mål (på 36 matcher, reds anm) under min första säsong i en klubb som Liverpool. Det är något stort så jag är väldigt glad för det, men nu måste jag fortsätta och göra fler, säger 25-åringen.

– Min plan är att jag alltid måste förbättra mig och jag gör det varje dag. Jag försöker ta nya steg hela tiden.

Salah har i vissa medier redan kopplats samman med en sommartransfer till Real Madrid, men han trivs som fisken i vattnet i Liverpool.

– Jag är väldigt lycklig just nu. Jag känner mig bra och det är det viktigaste. Det är 100 procent säkert mer som väntar.

– Jag har sagt det förut. Spelarna och tränarna här gör det enklare för dig. Jag är väldigt glad för att få spela med allihop. De har hjälpt mig att göra mål och jag trivs suveränt bra i gruppen.

I ligan har Salah gjort 22 mål på 26 matcher. Att jämföras med de 19 han gjorde på 41 matcher för AS Roma ifjol och som fick klubben att slanta upp £36,9M + 7M för honom.

Och inte undra på att Liverpoolfansen sjunger hans namn och producerar nya Salah-låtar på löpande band.

Mot Porto i onsdags hade fansen med sig en banner med texten "The Egyptian King".

– Jag blev väldigt glad när jag såg den. Jag upptäckte den kvällen före matchen och vill tacka våra supporters för det. Det är något annorlunda, något bra och det får mig att känna mig bra. Att fansen älskar mig... är något som gör mig verkligt glad, avslutar Mo Salah.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer