Podden inför Hammers

Bild till nyheten Podden inför Hammers
LFC Podden är återigen tillbaka och efter att några av deltagarna varit på plats i Porto får ni såklart en rapportering från både matchen och upplevelsen på plats. Utöver det snackas det Firmino, träningsläger och allt inför Hammers!

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt ni återigen kan avnjuta från LFC Podden och ni hör alltså allt om hur upplevelsen var på plats i Porto. 

Hur rankar 0-5 på Estadio Dragao bland andra upplevelser och vad tror Podden nu om Liverpools vidare chanser i Champions League?

Vi diskuterar också "Firmino-gate", där han nu frikänts från anklagelserna om en eventuell rasistincident mot Everton innan vi tar en omväg via West Bromwich träningsläger i Barcelona till allt inför Liverpool-West Ham som väntar på lördag. 

Avsnittet sponsras i vanlig ordning av Spelbloggare.se, som vill passa på att tipsa om sin guide där de listar och jämför spelbolagens bästa oddsbonusar.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer