Nästa match (Premier League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (H)

söndag 31 mar 17:30

Carra skämde ut sig

Bild till nyheten

Liverpoolikonen och Sky Sports-experten har hamnat i blåsväder och riskerar att få sparken.

När Jamie Carragher, 40, lämnade Old Trafford i sin Range Rover körde en familj med United-supporters upp bredvid och hånade honom för 1-2-förlusten. 

Enligt Carra vevade föraren (pappan) ner rutan 3-4 gånger och häcklade samtidigt som han försökte filma händelsen med sin mobil, vilket till slut också lyckades. Till saken hör också att United-supportern i efterhand har sålt filmsekvensen till tidningarna.

Efter ett tag såg Carra rött och skickade iväg en rejäl spottloska mot bilen, som träffade rutan och även familjens 14-åriga flicka. 

Enligt Daily Mirror började flickan att gråta och bad även sin pappa att sluta. 

Efter 737 matcher i Liverpooltröjan 1997-2013 har Carragher blivit en framgångsrik tv-expert för Sky Sports och skandinaviska Viasat. Han var djupt ångerfull efteråt och ringde senare på lördagskvällen upp familjen och bad om ursäkt.

Flickans mamma har dock, trots ursäkten, inte kommit över händelsen och attackerade Liverpoollegendaren hårt i ett flertal av söndagens engelska tabloidtidningar.

En talesman för Sky Sports har samtidigt uttalat sig om att Jamie Carraghers beteende är "oacceptabelt" och att man kommer att ha möte med honom om händelsen.

Frågan är vad spottloskan får för följder? Kan det till och med leda till att han får sparken? Det är åtminstone många som vill se hans huvud på ett fat...

Ikväll är det planerat att Carra och Gary Neville som vanligt ska hålla i programmet "Monday Night Football" i samband med Stoke-Man City.

Bannerbild