Podd-potpurri

Bild till nyheten Podd-potpurri
Börjar landslagstristessen redan komma krypande? Vi vet. Men håll Liverpoolhjärtat bultande med något av de tre avsnitten som LFC Podden släppt under den senaste veckan!

Landslagsuppehållen är varje sann supporters stora mardröm. Inga matcher och risken att spelare kommer tillbaka trötta, slitna eller rentav skadade. Men det kan också vara en chans för våra egna pulsar att hitta vilolägen och hjärtat att återhämta sig efter ett par heta och häftiga drabbningar. 

Och såklart för att samla kraft inför säsongsavslutningen och CL-kvartsfinalerna mot Manchester City. 

För en perfekt dag i soffan, ute på promenad eller medan du sitter i bilen kan det ju dock vara bra att inte vara helt utan Liverpool ändå. Så då finns LFC Podden där för dig. 

För drygt en vecka sedan släpptes deras djupa, öppenhjärtiga och härliga intervju med Kristoffer Peterson, som berättar om resan från lilla Sävedalen till hur han faktiskt konkurrerade om en plats bakom Luis Suarez, Daniel Sturridge och Raheem Sterling under säsongsepilogen 2014. 

Denna häftiga intervju kan ni lyssna på via länken HÄR!

Ni har också ett specialavsnitt från i fredags där Podden - direkt på uppstuds - analyserade och diskuterade CL-lottingen mot Manchester City. Fördelar och nackdelar. Matchbild och förväntan. Fansens påverkan och mycket mer. Till detta avsnittet kommer också en intervju med The Anfield Wrap, som gästade och gav sin syn på samma saker. 

Avsnittet kan ni lyssna på direkt i spelaren nedan:

Sist men inte minst kanske ni vill återuppleva känslorna från i lördags och The Magic of Mo Salah! Hans fyra strutar mot Watford gjorde såklart att Podden sjöng i dur hela avsnittet och nersnacket från just den matchen kan ni lyssna på i det senaste avsnittet. Som ni finner nedan. 

Saknar ni något speciellt i Podden förresten? Frågeställningar eller något djupdykande ämne som missats? Hör av er i kommentarerna nedan!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer