– Vi fruktar ingen

Bild till nyheten – Vi fruktar ingen
Trent Alexander-Arnold tror att Liverpool har vad som krävs för att gå hela vägen i Champions League och menar att laget inte fruktar någon.

Efter kvartsfinaler mot Manchester City i Champions League är nu Liverpool tillbaka för att spela semifinal i turneringen, något man inte gjort på tio år. 

En stark bidragande faktor till lagets framfart har varit den unge Scousern Trent Alexander-Arnold och han fruktar ingen.

– Det har inte varit ett enda lag som skrämt oss genom hela turneringen, säger Alexander-Arnold.

– Redan från början har vi tänkt att vi är med för att vinna. Vi är nu ett steg närmare finalen och vi har två matcher framför oss. Vi kommer se fram emot matcherna oavsett vem vi lottas mot. 

I matcherna mot City tror 19-åringen att motståndarna identifierade honom som en "svag punkt" och han fick hantera Leroy Sane i båda matcherna. 

– Jag tror de såg mig som en svag punkt men det gav mig bara tändvätska och jag försökte bevisa dem fel. Jag ville visa att jag inte är någon svag punkt i ett lag.

– Det var ett annorlunda test för mig och jag var tvungen att spela på en högre nivå än jag gjort innan. Nu vill jag hålla denna standarden för att kunna spela dessa topp-europeiska matcher och komma ut vinnande ur dem. 

Liverpool har nu gjort 39 mål i Europa-matcher denna säsongen, vilket är nytt klubbrekord. Det var Alexander-Arnold som fick bollen i rullning när han i kvalet till Champions Leauge tryckte in en mycket fin frispark. 

– När man tänker tillbaka på det nu så känns det som flera år sen. 

– Självklart var det ett fantastiskt ögonblick för mig att göra vårt första mål. Förhoppningsvis kommer det fler stunder som den. Kanske i semifinalen eller i en final. 

Källa: liverpoolecho.co.uk 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer