Brighton med en hjälpande hand

Bild till nyheten Brighton med en hjälpande hand
Tottenham är fortsatt efter Liverpool i tabellen efter oavgjort mot Brighton under gårdagen.

Tottenham fick bara med sig en poäng från bortamatchen mot Brighton under gårdagskvällen.

Harry Kane gav Tottenham ledningen tre minuter efter paus, men Pascal Gross utjämnade från straffpunkten bara ett par minuter senare. Detta efter att Jose Izquierdo blivit fälld av Serge Aurier. Det blev inga fler mål i matchen som alltså slutade 1-1.

I och med detta resultat ligger Tottenham på fjärdeplats i Premier League med 68 poäng efter 34 matcher. De är därmed två poäng efter Liverpool som har spelat lika många matcher men som har spelat ihop 70 poäng.

Harry Kanes mål, trots att en motspelare var sist på bollen, betyder att han nu är fyra mål bakom Mohamed Salah i kampen om skytteligatiteln. Det är nu fyra matcher kvar att spela för de båda.