– Fortsatt fokus på ligan

Bild till nyheten – Fortsatt fokus på ligan
Jordan Henderson understryker vikten av att behålla fokus även i ligaspelet.

Det första semifinalmötet i Champions League mot AS Roma närmar sig med stormsteg. Dock har Liverpool en viktigt match mot West Bromwich innan det är dags för semi. 

– Det är väldigt viktigt att vi förutom att sluta topp fyra, komma så högt i tabellen som möjligt, säger Jordan Henderson till Liverpoolfc.com.

– Det är det som vi måste koncentrera oss på nu, att kämpa för att sluta på så bra placering sm möjligt.

– Det är väldigt viktigt att vi behåller fokus. VI måste bara fortsätta att göra det vi har gjort så här långt, jobba ännu hårdare på träningsplanen och ta med oss det arbete ut till match. Det handlar om att leverera bra prestationer och att få bra resultat. Det är det viktigaste.

– Det spelar ingen roll om det är i Premier League eller Champions League, vi önskar alltid att vinna. Vi har ett par viktiga veckor framför oss. 

West Bromwich ligger sist i tabellen inför matchen på The Hawtorns imorgon, men The Baggies kommer från en 1-0-seger mot Manchester United på Old Trafford. Henderson minns även de två tidigare mötena med West Brom under säsongen. Ett möte som slutade 0-0, och en förlust i FA-cupen med 3-2. 

– Det blir tufft. West Bromwich kämpar för att hålla sig kvar i Premier League. De kommer att göra allt, och kommer att ha publiken i ryggen. 

– De fick ett positivt resultat med sig från matchen mot United, något som kanske ingen förväntade sig av dem, så de kommer att vara taggade på att upprepa bedriften och har kanske lite mer självförtroende. 

– Det blir upp till oss att göra det som vi har gjort under en lång tid nu, nämligen att leverera. Klarar vi att göra det, då är jag säker på att vi kan få med oss ett positivt resultat, avslutar kapten Henderson.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer