– Får spela på sin torra plan i The Championship

Bild till nyheten – Får spela på sin torra plan i The Championship
Jürgen Klopp var irriterad när han mötte pressen efter 2-2 mot West Bromwich.

Liverpool ledde med 2-0 efter 79 minuters spel, men det hela slutade 2-2 och delad poäng mellan lagen.

– Jag var inte nöjd med planen, sa Klopp till Sky Sports efter matchen.

"Vilken skillnad gör planen egentligen?", frågade reporten.

– Det visar att du aldrig har spelat fotboll. Det spelar väldigt stor roll. När planen är så torr kan man bara rulla bollen två-tre meter. West Bromwich har bollen i luften konstant, så de behöver ingen våt plan.

– De kan få spela på sin torra plan i Championship nästa säsong, fortsatte Klopp.

Klopp nämnde under presskonferensen inför matchen att han förväntade sig en torr plan, men han var ändå irriterad. Han menar att hans lag förtjänade ett bättre resultat.

– Jag tycker att vi förtjänade alla tre poäng, men det fick vi inte. Jag är lite frustrerad över det just nu, sa han i en intervju med LFCTV.

– Det var väldigt svårt att spela fotboll. Planen blev torrare och torrare, och de vattnade inte planen i paus heller. Det är inte så svårt för West Brom, för de spelar helst långbollar. Vi gjorde det vi kunde idag, men vi kunde ha utnyttjat våra chanser bättre.

– Ings kunde ha gjort ett mål till, och vi kunde ha fått en straff. Hegazi kunde ha blivit utvisad, och de gjorde mål efter en friskark som inte borde ha varit frispark. Tre ganska avgörande ögonblick i matchen, men det var de som hände och nu är det som det är.


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer