Karius: – Förlåt mig

Bild till nyheten Karius: – Förlåt mig
Loris Karius ber om ursäkt efter tabbarna som kostade Liverpool dyrt i finalen mot Real Madrid.

Loris Karius hade en mardrömsfinal i Kiev där två tabbar ledde till seger för den spanska giganten Real Madrid.

Några minuter efter paus kastade han bollen rakt på Benzema som lyckades att styra bollen in i ett tomt mål. Det var ett av de mest absurda mål som gjorts i en final i Champions League.

Karius var uppenbart lättad då Sadio Mané kvitterade kort därefter, men sedan gjorde han en ny tabbe när han lät Gareth Bales skott glida genom händerna. En förkrossad Karius gick efter slutsignalen bort mot fansen och höll upp händerna för att be om ursäkt.

– Jag känner ingenting just nu. Mina misstag kostade laget i den här matchen. Jag är ledsen för alla, för laget och hela klubben att misstagen blev så avgörande, sa Karius till talkSPORT.

– Om jag kunde resa tillbaka i tiden skulle jag ha gjort det. Jag tycker synd om mitt lag. Jag vet att jag svek dem idag. Det är väldigt svårt just nu, men sådant är livet som målvakt. Man måste höja huvudet igen.

– Dessa mål kostade oss titeln.

Han fick också frågan om hur stämningen var i omklädningsrummet efter matchen. 

– Det fanns inte så mycket som jag kunde säga. Alla försökte att trösta mig, men det var mycket tystnad då alla var väldigt besvikna. 

Karius kommenterade även Gareth Bales skott som gled rakt genom händerna på honom.

– Bollen rörde sig väldigt mycket. Jag försökte att greppa den, men jag kanske skulle ha spelat säkrare och bara försökt att få den ut ur spel. Jag gjorde en felberäkning och bollen gick in.


32 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer