Nästa match (Premier League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (H)

söndag 31 mar 17:30

Lemar till Atletico

Bild till nyheten

Han var högaktuell för Liverpool förra sommaren.
Men nu har fransmannen Thomas Lemar valt Atletico Madrid som nästa klubbadress.

Enligt Telegraph och andra trovärdiga medier har Monaco och Atletico Madrid kommer överens om en övergång för den 22-årige yttern.

Under det senaste året har det snarare handlat om Lemar skulle hamna på Anfield eller Emirates. I augusti ifjol var det dragkamp mellan klubbarna och det snackades om en övergång på cirka £80-90M innan förhandlingarna bröt samman. 

Nu väljer han istället att flytta till La Liga.

Lemar, som åker med "Les Bleus" till VM, var magnifik i Monaco 2016/17 men den gångna säsongen har han inte rosat marknaden i franska ligan. Därav har LFC och Arsenal också dragit tillbaka sitt intresse.

Liverpool har redan klart med två nyförvärv inför nästa säsong – mittfältarna Naby Keita från Leipzig och Fabinho från Monaco. 

Jakten på en Coutinho-ersättare fortsätter och de namn som florerar i rykteskarusellen är Ousmane Dembele (Barcelona), Julian Draxler (PSG), Julian Brandt (Leverkusen) Christian Pulisic (Dortmund) och Emil Forsberg (Leipzig).

Klubben ska även vara i kontakt med Stokes Xherdan Shaqiri och Gents Moses Simon, även om dessa inte ses som några direkta arvtagare till Coutinho utan mer som truppförstärkningar.

Bannerbild