– Mane är en av de bästa

Bild till nyheten – Mane är en av de bästa
I en stor intervju pratar Senegals tränare Aliou Cisse om hur Mane inte förändrats trots hans växande stjärnstatus i Liverpool och världsfotbollen.

Senegal går in i sitt första VM på 16 år när de möter Polen i Moskva ikväll. 

Inför VM uttalade sig Senegals stora stjärna tillika vår kvicke ytter att han inte visste vad press innebar då han alltid njuter på jobbet. Han påpekade även att sammanhållningen är nyckeln till framgång.

I en intervju med Daily mail pratar Senegals förbundskapten Aliou Cisse om just Sadio som en unik och osjälvisk person och spelare. Cisse har känt Mane sedan tiden i Mets och menar att framgången inte ändrat honom som person.

– Sadio Mane är en helt unik spelare, han kan inte jämföras med någon annan Senegalspelare, säger Cisse.

– Trots allt som hänt de senaste åren i Liverpool har han inte förändrats alls, han är precis lika ödmjuk som när jag mötte honom under OS 2012.

– Men Senegal är inte bara Mane, vi har ett bra lag där alla står bakom varandra.

Inför premiären ikväll fick Cisse även frågan om ett bra VM kan få Mane att klättra upp bland de allra bästa spelarna i världen.

– Han är redan en av de bästa, du kan inte säga något annat. Han spelar för en av de största och mest ikoniska klubbarna i världen. Han gör det riktigt bra i Liverpool som är ett av Europas bästa lag, slår Cisse fast och försätter.

– Han är helt unik för han är helt oförutsägbar, det är det som gör honom så bra. Han kan stå för ett helt eget avgörande i en match med en löpning, skott eller passning.

Klockan 17.00 startar matchen på arenan där Sadio Mane stod för en assist senast han var på besök, i 1-1 matchen mot Spartak Moskva i september 2017

– Alla vet att första matchen är viktig, den är inte avgörande men väldigt viktig. Vi vet att Polen har många bra spelare samtidigt som de har lite defensiva svagheter. Vi är ett av Afrikas bästa lag utan några svagheter i lagdelarna. Avslutar Aliou Cisse


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer