Dessa lämnar i sommar

Bild till nyheten Dessa lämnar i sommar
Paul Joyce (Times) siar om vem som troligen spelat sina sista matcher för Liverpool, Utöver Emre Can och Flanagan kan vi tappa en målvakt och två anfallare.

Simon Mignolet som skrev på ett nytt avtal till 2021 för två år sedan blev under säsongen uttalad tvåa och detta kommer belgaren troligen inte nöja sig med utan istället söka ett nytt uppdrag där han blir uttalad etta och får regelbunden speltid. Dessutom verkar Klopp satt hög prio på att få in en ny målvakt i detta fönster vilket gör Simons exit ännu mer troligt.

Danny Ings är en annan spelare som har fått många år förstörda av skador och därmed tappat mycket av sin kvalitet. Enligt Joyce kommer kvicksilvret söka en ny klubbadress för att får regelbunden speltid och en nytändning. Crystal Palace har visat intresse för den snart 26-årige anfallaren som har två år kvar på sitt kontrakt med Liverpool.

Paul tror även att 21-årige Ryan Kent kommer gå på ännu ett utlån då han har ett kontrakt som löper ut 2022. Den unga yttern har varit på många lånesejourer och nu väntar ännu ett. Men precis som förra säsongen kommer han vara med på Liverpools försäsongsmatcher för att få chansen att visa upp sig.

Daniel Sturridge är ytterligare en spelare som förväntas lämna i sommar, mer om detta kan du läsa i en tidigare artikel hos oss på LFC.nu HÄR.

Sedan tidigare har man rapporterat att både Emre Can och Jon Flanagan kommer lämna klubben den 1/7. Cans kontrakt löper ut medan Flanno släpps ett år tidigare än vad kontraktet löper. Inga nya klubbadresser är klara men det mesta tyder på att Emre Can hamnar i Juventus.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer