Robbo-wan's Tuppence: Är jag skadad som tänker mer på nästa säsong än VM?

Bild till nyheten Robbo-wan's Tuppence: Är jag skadad som tänker mer på nästa säsong än VM?
Ja, det är VM! Ja, detta är det närmaste vi kommit VM 94-känsla sedan... Tja... VM 94. Själv sitter jag mest och följer silly season.

Jag vet inte om det är någon typ av personlighetsstörning, men samtidigt som jag är glad och tycker det är j-t kul att det går bra för landslaget så sitter jag mer och glanar på potentiella nyförvvärv i andra lag, jämför med silly season-snack, funtar på eventuella laguppställningar... Etc... Jag inser att det kanske är sjukt och att man inte ska känna så i VM-tider.

De av er som faktiskt läst något jag skrivit tidigare vet att jag hellre tar ett SM-Guld för Djurgården eller en ligatitel för Liverpool än ett VM-Guld för Sverige,

Jag är, kort sagt, en klubblagssupporter och inte en landslagssupporter. Mitt hjärta har två kammare där den ena är röd och den andra blårandig.

Snart möter vi Schweiz och starka länkar finns till Xhakiri (tydligen). Visserligen gillar jag honom, men försöker pussla in honom och hans karaktär i Klopps Liverpool. 

Vad händer på backfronten och målvaktsfronten? 

Lovren var ju inne i fem minuter innan han orsakade en straff. Man skulle kunna säga att det var otur, men ser man på situationen inser man att det är en sådan där Lovren-sak man bara går och väntar på. Ny back måste in - Nu! Många rykten där, så vi får se vad som händer.

Alisson har varit riktigt bra för Brasilien men verkar vikt för Real Madrid. Oblak kostar en miljard. Sedan läser man att Robin Olsen är aktuell... Tja... Jag vet inte. Har varit bra i VM, men detta är ett steg upp till.

Ja, ni fattar... Är jag den ende som sitter med detta "problem" snarare än att fullt uppskatta hur j-a grymt Janne Andersson fått ihop sin trupp?

Anyway... You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer