Mignolets framtid avgörs efter VM

Bild till nyheten Mignolets framtid avgörs efter VM
Just nu är Simon Mignolet andremålvakt i Belgiens VM-trupp och i en intervju med The Guardian ville han inte uttala sig så mycket om framtiden. När försäsongen med Liverpool drar igång, lär det tas ett beslut gällande hans framtid.

Simon Mignolet kommer ha samtal med klubbledningen gällande framtiden, när han återvänder till Melwood efter VM. Under den gångna säsongens första halva stod han i de flesta ligamatcherna, medan Loris Karius stod i Champions League matcherna. Efter nyår förändrades situationen och Karius blev Klopps förstaval i stort sätt samtliga matcher.

- Jag ska se över min situation när jag kommer tillbaka från VM, säger Mignolet till The Guardian.

- Under den senaste tiden har jag fokuserat på landslaget och VM. Vår målvaktstränare John Achterberg har skickat några meddelanden och undrat över min form.

Kan bli kvar i Liverpool

Under en längre tid har det Ryktats om att Jürgen Klopp vill värva en ny målvakt. Det har ryktats om både Alison i Roma och Jan Oblak i Atletico Madrid. Men klubben vill inte betala de summorna som Roma och Atletico Madrid begär. Detta har dragit igång spekulationer om att Liverpool kommer behålla både Karius och Mignolet. Frågan är om Simon Mignolet kan acceptera att vara andremålvakt när han är 30 år gammal?

- Jag fick inte så mycket speltid i Liverpool under våren. Jag kommer se över situationen efter VM, mer än så kan jag inte säga, säger Mignolet.

Simon Mignolet har suttit på bänken i Belgiens tre gruppspelsmatcher. Chelseas Thibaut Courtios har vaktat målet i gruppspelet.

Källa: The Guardian


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer