Revanschsugen Origi

Bild till nyheten Revanschsugen Origi
Låneuppehållet i Wolfsburg blev ingen höjdare för Divock Origi. Nu är han tillbaka på Melwood för att imponera på Klopp.

Sju mål på 36 matcher var ett skralt facit för belgaren under låneuppehållet i Bundesligaklubben Wolfsburg. 

Dålig form och en massa experimenterade som center, högerytter och vänsterytter gjorde att Origi även hamnade utanför Belgiens VM-trupp. 

Fyra år tidigare var han en sensation i Brasilien.

Men nu är Divock tillbaka på Melwood och blickar framåt.

– Jag är glad över att vara tillbaka. Det känns lite som att jag är bekant med allting och att jag aldrig varit borta, så det var enkelt för mig att komma in i gruppen, säger han till Liverpoolfc.com.

– Jag lärde mig en hel del i Wolfsburg. Som lag hade vi det tufft med många förändringar, men vi fightades till slutet och lyckades hänga kvar i ligan. Det känns som att jag har lärt mig massor och vuxit en hel del. Jag tror att jag har blivit mer vuxen, tillägger 23-åringen.

– Jag har försökt att hålla mig i form under ledigheten och det ska bli väldigt spännande med en ny säsong. De närmaste veckorna kommer att visa. Fötterna får sköta snacket på planen, så får vi se hur det går. Jag är positiv.

– Jag måste fokusera på att njuta ute på planen och ge allt jag kan. De närmaste veckorna får visa hur det går.

Origi återvänder efter ännu en säsong där laget utvecklats ett snäpp under Jürgen Klopps ledning, med säkrad Champions League-plats plus finalen mot Real Madrid i Kiev.

– Varje år sedan jag kom hit har vi utvecklats. Även nu när jag är tillbaka så kan jag se att vi har utvecklats ännu mer. Det var en fantastisk säsong med ett tufft slut, men det kommer bara att göra oss starkare. 

– Vi kommer alltid tillbaka efter motgångar, så det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer att hända kommande säsong, avrundar han.

Divock Origi har gjort 21 mål på 77 matcher för Liverpool sedan debuten i september 2015.

Har han fortfarande en framtid i Liverpool? Vad anser du? Logga in och diskutera!


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer