– Jag är starkare än någonsin

Bild till nyheten – Jag är starkare än någonsin
Sheyi Ojo har jobbat stenhårt under ledigheten för att vara i bästa tänkbara form till pre-season.

Den engelske U21-landslagsspelaren återvände till Melwood i måndags efter att ha spenderat hela fjolårssäsongen på lån i Fulham, där han bidrog till att London-klubben tog klivet upp i Premier League, även om han inte fick så mycket speltid på slutet.

Skador hindrade Ojos utveckling på Craven Cottage, men han känner sig både fysiskt och psykiskt stark för att ge järnet under försäsongen och imponera på Jürgen Klopp.

"Jag har en riktigt bra känsla i kroppen. Jag har jobbat väldigt hårt under ledigheten och längtat efter att återvända till Liverpool och visa vad jag kan göra", säger han till Liverpoolfc.com.

"Jag är definitivt i den bästa form jag någonsin varit i och känner mig också mentalt stark, så det ska bli spännande att se hur långt det kan räcka den här säsongen".

Sheyi har ännu inte pratat med Klopp om vad som väntar i framtiden.

"Jag fokuserar bara på att komma i form, hitta min rytm och njuta av att vara tillbaka i Liverpool. Förhoppningsvis kan jag göra det bra på träningar och matcher framöver."

Två skadeuppehåll gjorde att han bara fick 24 matcher för Fulham. Men Ojo känner ändå att han blivit en erfarenhet rikare.

– Jag tycker att det var en bra säsong. Det har gått upp och ner, mest på grund av skador, men det är inget man kan göra någonting åt.

Liverpool spelar den första av nio försäsongsmatcher mot Chester på lördag och Ojo längtar efter att få vara delaktig. 

"Enormt! Det är vad vi alla strävar efter. Mycket handlar om att komma i form, men också om att få speltid. Jag hoppas att jag kan göra det bra ifrån mig om jag får chansen", avrundar den 21-årige yttern.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer