Allt om 7-0-segern

Bild till nyheten Allt om 7-0-segern
Liverpool krossade amatörlaget Chester i den första träningsmatchen sedan Harry Wilson och Daniel Sturridge svarat för två mål vardera. Klipp och bilder hittar du här!

Divock Origi och Dominic Solanke sumpade en hel del målchanser i inledningen.

Debutanten Fabinho kom alltmer in matchen och hade även ett skott stolpen. Ungtupparna Curtis Jones, 17, och Harry Wilson, 21, skapade också flera vassa möjligheter.

Men i slutet av halvleken tvingades Chesterkeepern ändå att kapitulera.

Harry Wilson chippade bollen över en liggande målvakt innan han enkelt rullade in ledningsmålet efter en fin passning från Curtis Jones. Strax innan visslan ökade talangen Wilson även på till 2-0.

Till sist blev det hela 7-0 till "The Reds", då amatörlaget Chester helt inte orkade att stå emot den ständiga pressen.

Tvåmålsskyttarna Harry Wilson och Daniel Sturridge kan vara extra tillfredsställda med sina insatser och kanske – kanske – kan de ta sig in i Klopps A-lagstrupp för 2018/19?

Curtis Jones och Sheyi Ojo var också riktigt pigga, medan Ryan Kent stod för dagens mål med ett vackert långskott.

Av nyförvärven blev Fabinho allt bättre i ankarrollen på mitten, medan Naby Keita fick upp visa sina kvaliteter i slutet av matchen, där han hade två assist.

Sammanfattningsvis en riktigt bra träningsmatch där 22 spelare fick 45 minuter vardera.

MATCHFAKTA:

Chester FC – Liverpool FC 0-7 (0-2)

Målen: 0-1: Harry Wilson (37), 0-2: Harry Wilson (44), 0-3: (48) James Milner (straff), 0-4: (54) Daniel Sturridge, 0-5: (55) Ryan Kent, 0-6: (78) Danny Ings, 0-7: (88) Daniel Sturridge.

Domare: Rob Jones

Publik: 4396 på Swansway Chester Stadium

Laget i första halvlek: Karius; Clyne, Gomez, Phillips, Moreno; Fabinho, Woodburn; Wilson, Solanke, Jones; Origi

Laget i andra halvlek: Ward, Robertson, Phillips (Chirivella), Klavan, Camacho, Milner, Keita, Kent, Ojo, Ings, Sturridge