Nästa match (Champions League)

Bayern München klubbmärke Bayern München (H)

tisdag 19 feb 21:00

– Haft kontakt i flera år

Bild till nyheten

Emre Can förklarar nu varför han valde att lämna Liverpool för Juventus och att det aldrig var några problem mellan honom och Klopp.

Tysken Emre Can menar att drömmen om medaljer och chansen att få gå i sin idol, Zinedine Zidanes fotspår, övertygade mittfältaren om att lämna Liverpool för Juventus. 

Can avslöjar också att den italienska klubben har varit i kontakt med honom och hans agent i flera år. 

Can nekade en kontraktsförläningen med Liverpool och kunde ansluta till Juventus på "Free transfer". 

– Jag hade erbjudanden från många bra lag, säger Can. 

– Jag valde att gå till Juventus eftersom det är ett stort projekt här. De har höga mål och det är något jag vill vara en del av. 

– Jag är väldigt glad att vara här. Jag vet hur Juventus spelar. Jag såg många matcher förra säsongen och en av mina idoler Zidane spelade här.

– När jag började spela fotboll var min tränare en stor Juventus-supporter. När jag var sex eller sju år så sa han att en dag kommer du spela för Juventus. Nu är jag här och det är en cool historia. 

– Klubben har haft en god kontakt med min agent i flera år. Jag vet hur stor klubben är och dess mentalitet, de vill vinna titlar. Jag kom hit för att vinna titlar. 

Can som gjorde 167 framträdande i Liverpooltröjan förnekar ryktena om att han och Klopp skulle kommit på kant med varandra. 

– Om jag hade problem med Klopp? Nej jag hade inga problem med honom. Jag hade en väldigt bra relation med honom, säger Can.
– Han önskade mig lycka till här. Jag hade aldrig problem med honom. 

Källa: liverpoolecho

Bannerbild