VM-trio med till USA

Bild till nyheten VM-trio med till USA
Mohamed Salah, Sadio Mané samt Marko Grujic var alla i Ryssland och deltog i VM under sommaren. Deras deltagande i turneringen har fördröjt deras ankomst till Liverpool och starten av försäsongen. Nu bekräftar Jürgen Klopp att trion kommer att vara med när laget åker till USA på träningsläger.

Nästa helg flyger Liverpool till USA för ett träningsläger. Jürgen Klopp bekräftade under förmiddagen att Mohamed Salah, Sadio Mané och Marko Grujic kommer att finnas med på planet dit. 

Trion har varit på semester efter att ha varit en del av sommarens VM-slutspel. Deras försäsong kommer alltså att starta i USA, där Liverpool kommer att spela mot Borussia Dortmund, Manchester City samt Manchester United.

Egypten, Senegal och Serbien blev alla utslagna i gruppspelet, och spelarna kommer då ha haft en semester på tre veckor. De spelare som kom längre i turneringen kommer att ansluta till truppen först mot slutet av försäsongen.

– Detta blir starten för dem, säger Klopp om trion.

– De har haft sin semester och kommer att följa med oss till USA. De har endast haft tre veckors semester så de har inte missat allt för mycket. Vi får se hur de ligger till formmässigt och därefter se om de kan vara med i matcherna. De kommer att vara på plats, medan den sista gruppen av spelare som har spelat VM kommer att ansluta mycket senare, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

Simon Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson och Dejan Lovren är fortsatt i Ryssland och förbereder sig för bronsmatch och final till helgen. Roberto Firminos Brasilien blev som bekant utslagna i kvartsfinalen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer