Nästa match (Champions League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (B)

lördag 01 jun 21:00

– Kanske vill han till Liverpool

Bild till nyheten

Lyons president har uttalat sig om Nabil Fekir.

Lyons president Jean-Michel Aulas har gått ut i media flertalet gånger för att diskutera Nabil Fekirs framtid i klubben. Nu har han gjort det igen.

– Det verkar som att Liverpool är tillbaka i bilden. Det är vad jag har läst i pressen, men det är inget som jag är informerad om. Hans övergång sprack i juni, men det är inget som han har låtit påverka honom, säger Aulas till Le 10Sport. 

– Han är fantastisk. Fokuserad på VM och med hjärtat i Lyon. Vi har diskuterat hans bror Yassin, som har skrivit på ett proffskontrakt. Nabil har kommit mycket närmare Lyon nu än när vi hade samtal med Liverpool.

Tidigare denna vecka rapporterades det att spelaren själv fortfarande önskar en övergång till Liverpool och att han ville övertala Lyon att fortsätta att förhandla med klubben.

Fekir ska ha träffat Aulas två gånger under VM. Senast var efter Frankrikes semifinal mot Belgien. Mittfältarens rådgivare, Jean-Pierre Bernes var också med och diskuterade den misslyckade övergången.

Liverpool är bekymrade över en gammal knäskada, och vill därför omstrukturera avtalet. Det skriver David Maddock i The Mirror. 

– Kanske vill han gå till Liverpool eller en annan klubb. Men om han blir kvar i Lyon blir det ett bra år både för honom och för oss, säger Aulas. 

Enligt den franska sporttidningen Le 10Sport vill Liverpool inte betala 60 miljoner euro för spelaren som tidigare har dragits med knäproblem.

Fekirs Frankrike spelar VM-final under dagen, och när VM är slut kan vi förvänta oss en fortsättning av denna transfersaga.

Bannerbild