Finalförlust för Lovren

Bild till nyheten Finalförlust för Lovren
Det gick inte hela vägen för Dejan Lovren och Kroatien. Det blev förlust i finalen som slutade 4-2 till Frankrike.

VM i Ryssland är nu över. Frankrike vann finalen i Moskva efter 4-2 mot Kroatien. Fransmännen ledde med 2-1 i halvtid efter självmål av Mario Mandzukic och en VAR-dömd straff som Antoine Griezmann förvaltade på bästa sett. Ivan Perisic var det som gjorde kroaternas mål.

I den andra halvleken var det Paul Pogba som satte 3-1, Kylian Mbappe utökade sedan till 4-1 innan Mandzukic utnyttjade ett rejält misstag av Hugo Lloris och satte 4-2 med 20 minuter kvar att spela. Fler mål blev det inte i matchen och Frankrike blev alltså världsmästare.

Dejan Lovren spelade hela matchen, men kan inte beskyllas för något av de fyra baklängesmålen. Liverpools mittback kommer nu att ha semester i tre veckor innan han återvänder till Melwood veckan före premiären mot West Ham.

Nabil Fekir, som ryktas till Liverpool, kom in för Frankrike under matchens slutskede. Nu när mästerskapet är över får vi förhoppningsvis svar på om han har en framtid på Anfield eller ej.