Nästa match (Träningsmatch)

Borussia Dortmund klubbmärke Dortmund (B)

fredag 19 jul 02:00

Missa inte Storträff Syd 29/9

Bild till nyheten


Äntligen är det dags för Storträff Syd igen och det är med buller och brak som vi välkomnar er till O'Learys Entré i Malmö den 29 september. Med ingen mindre än Bruce Grobbelaar som legend!

Det är dags att sätta ett stort rött Liverpoolkryss i kalendern den 29/9 när Liverpool reser till Stamford Bridge för uppgör med Chelsea medan du och dina vänner beger er till O'Learys Entré i Malmö för Storträff Syd och höstens hetaste tillställning för alla Liverpoolare!

Dessutom gästas vi av ingen mindre än Bruce Grobbelaar och det är bäst att ni mjukar upp smilbanden och fyller på skrattkontot inför att "Wobbly Legs" ställer sig med mikrofonen och håller en bejublad pre game-show och såklart finns på plats för bilder och autografer under hela dagen!

Bruce Grobbelaar är en av de färgstarkaste karaktärerna i Liverpoolhistorien och vann totalt 17 titlar med The Reds under sina 440 matcher för klubben!

I övrigt bjuder träffen i vanlig ordning på en riktig heldag med likasinnade vänner och vi slår upp portarna redan 12.00 för att hinna med att bowla, shoppa souvenirer från Sam Dodds (som är på plats i år!) och få i oss både en välsmakande burgarbuffé och en öl eller två innan matchstart klockan 18.30! 

Detta är en dag som ni inte vill missa och jag antar att alla återkommande gäster kan gå i god för det i kommentarsfältet nedan. Kommer man långväga för att delta kan man i sitt anmälningsmail också flagga upp för intresse av hotellnatt. Så sätter vi er i kontakt med rätt personer för att fixa detta!

Notera att anmälningar trillat in i rasande fart och att cirka hälften av alla platser redan är tagna. Så vill du säkra din plats bör du boka redan idag!

INFO & PRISER

Plats: O'Learys, Entré, Malmö

Dag: Lördag 29 september!

Tider: 12.00-21.00 (Matchstart Chelsea-Liverpool 18.30)

349:- för medlemmar i supporterklubben
399:- för icke medlemmar
449:- för medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
499:- för icke-medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
150:- för extra barn

* Med medlemsfamilj räknas att den vuxna i sällskapet är medlem.

500:- vid betalning i dörren på O´Learys (i mån av plats)

För vuxna ingår: Hamburgerbuffé + (1) öl + fri bowling
För barn ingår: Hamburgerbuffé + läsk + fri bowling

FÖR ATT ANMÄLA

Skicka ett mail till: [email protected] (uppge Namn, Ort och ev. Medlemsnummersamtliga deltagare.

Inbetalning av totalt belopp sker till PG 155200-9 (OBS! Anmälan är bindande)

VIKTIGT! Märk med Storträff Syd, Namn, samt Medlemsnummer på samtliga deltagare. Först när betalningen kommer in är ni klara för träffen (mailanmälan ger inte förtur).

Sista dag för anmälan och betalning är Fredagen 21 september, sedan gäller endast betalning på plats. Vi reserverar oss dock för att eventet säljer slut innan sista datum för anmälan. 

BOKA TIDIGT - VINN VIP-BILJETTER!

Bland alla som bokar (och betalar!) sin plats innan den 31/8 kommer vi att lotta ut två VIP-biljetter till matchen mellan Liverpool-Huddersfield den 27 april på Anfield. Det är vår partner RedsBet.com som sponsrar med detta helgrymma pris! Så sitt nu inte och vänta med er anmälan!

Skynda på och anmäl, först till kvarn...