Grujic om framtiden

Bild till nyheten Grujic om framtiden
Marko Grujic finns tillgänglig på marknaden, och det finns gott om intresse för serbens signatur.

Liverpool ska vara beredda att sälja Marko Grujic i sommar, och ska ha satt en prislapp på 20 miljoner pund. Både Galatasaray och Lazio sägs vara intresserade. 

Om ingen skulle lägga ett tillräckligt högt bud ser det ut som att det blir ännu ett utlån till Cardiff. Cardiff som denna säsong kommer att spela Premier League-fotboll. 22-åringen menar på att speltid i ett seniorlag är det allra viktigaste.

– Alla vet att vi har köpt två nya mittfältare. Två stora spelare och bra grabbar. Det finns många spelare på min position, så vi får se vad som sker under de kommande veckorna, säger Grujic i en intervju med Liverpool Echo.

– Jag vill helt klart hellre dra någon annanstans än att bara sitta på bänken här och spela för U23-laget. 

Serben planerar att ha möten med de som bestämmer på Anfield under sommaren. Serben kan lämna klubben ända fram till 31 augusti. 

– Jag vill prata om min situation med managern och Michael Edwards inom de närmsta veckorna.

– Just nu är jag Liverpoolspelare, och vill visa upp mig från min bästa sida för Jürgen Klopp. Efter denna turné har vi träningsläger i Frankrike. Då ska jag försöka att visa vad jag kan, sedan får vi se vad som händer.

– Det kommer att vara klubbens beslut, och det som de menar är bäst för mig kommer jag att acceptera. Träning är bra för unga spelare, men det viktigaste är speltiden.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer